Blogi

Neitsytniemen kartano: Usein kysytyt kysymykset

Neitsytniemen kartano: Usein kysytyt kysymykset

Jos oletpako, olet juuri oikeassa paikassa! Älä katso enää, koska Neitsytniemen kartanon toiminta pitää sinut autuuden tilassa. Kartanomme on täynnä monia yllätyksiä, joista varmasti nautitte. Meillä on upeita puutarhoja, buffet-annoksia ja muita aktiviteetteja, joita sinä ja rakkaasi rakastat. 

Continue reading “Neitsytniemen kartano: Usein kysytyt kysymykset”

Täydellinen piknik: olennainen opas

Täydellinen piknik: olennainen opas

Oletko ajatellut, kuinka haluat viettää kauniita iltapäiviä ystävien tai perheen kanssa? Jos ideat loppuvat, olemme saaneet sinut mukaan Neitsytniemen kartanon aktiviteetteihin! Yksi klassisimmista tavoista viettää aamusi tai iltapäiväsi on piknik. He eivät koskaan mene tyyliltään pois ja on melko helppo suunnitella ystävillesi ja perheellesi. 

Continue reading “Täydellinen piknik: olennainen opas”

Parhaat pariskunnat, joita sinun täytyy kokeilla seuraavaksi!

Parhaat pariskunnat, joita sinun täytyy kokeilla seuraavaksi!

Jos sinulla ja kumppanillasi on loppumassa tekemistä yhdessä, huomaat, että Neitsytniemen kartanon aktiviteetit eivät koskaan riitä ideoista! Jos sinä ja kumppanisi kaipaat jännitystä suhteessasi, tässä on joitain hauskimpia pariskunnat, joita sinun on kokeiltava seuraavaksi!

Continue reading “Parhaat pariskunnat, joita sinun täytyy kokeilla seuraavaksi!”

Turistikohteet kohteessa Imatra

Turistikohteet kohteessa Imatra

Nauti Neitsytniemen kartanovarauksista täysillä käymällä Imatran kauneimmista alueista! Olisi sääli, jos vain pysyt kartanossa tutustumatta ympäröivään maisemaan. Loppujen lopuksi mikä tekee kartano on maa, jossa se seisoi! Mene kartanon parvekkeelle ja katso horisonttiin! Voit jo nähdä kauniita vuoria ja metsiä vain kutsuen sinua seikkailuun! Tässä muutamia Imatran parhaista nähtävyyksistä: Continue reading “Turistikohteet kohteessa Imatra”

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
www.neitsytniemenkartano.com