Hauskin tiiminrakennustoiminta

Team rakennusliikkeitä ovat luultavasti mitä kaikki yrityksen joukkueet joko odottaa tai inhota. Joko niin, useimmat tiiminrakennustoiminnot ovat tehokkaita ja hauskoja! Tunnustatko sen vai et, Neitsytniemen kartanon aktiviteetit saavat tiimisi odottamaan heitä joka kerta. 

Hauskaa tiiminrakennustoimintaa

Useimmiten ensimmäinen asia, joka tulee mieleesi, kun kuulet “joukkueen rakentamisen”, on ulkona. Vaikka jotkut yritykset maksimoivat ulkotilan, kun pystyvät, joillakin yrityksillä on ylellisyyttä isännöidä niitä kotona. 

Tässä on joitain parhaita sisätilojen joukkueenrakennustoimia, joita kannattaa kokeilla seuraavaksi:

 1. Muistiseinä

pinoa tuolisi, koska tämä tiiminrakennustoiminta voi olla fyysistä – ja tunteellista. Muistiseinä tarkoittaa tiimin parhaiden muistojen elämistä yhdessä. Tämä voi tarkoittaa aikaisempia toimistojuhlia tai jopa aikaisempia tiiminrakennustoimia. 

 • Jokainen tiimin jäsen saa paperiarkit, teipit ja kynät. 
 • Tiimin jäsenet kirjoittavat sitten paperille niin monta positiivista muistia kuin pystyvät. 
 • Tiimin jäsenet piirtävät sitten kohtauksen yhdestä luetelluista muistista. He voivat tehdä tämän kumppanin kanssa, jonka kanssa he jakoivat tämän muistin. 
 • Kun piirustukset on tehty, pyydä ryhmän jäseniä teippaamaan ne seinälle. 
 • Pyydä vapaaehtoisia kertomaan, mitä he juuri piirtivät. 
 1. Työntekijävaihto

Tämä tiiminrakennustoiminta ei uuvuta tiimiäsi työstä, mutta he saavat kokea, millaista on työskennellä muilla osastoilla! Tämä toiminta edellyttää, että tiimisi jaetaan ryhmiin ja määrätään toiselle tiimille toisesta osastosta!

Se saattaa kuulostaa hieman hämmentävältä, mutta tämä toiminta on melko suosittua! Sen avulla tiimin jäsenet voivat laajentaa tietämystään yrityksen sisäisestä toiminnasta ja tutkia muita mahdollisia urapolkuja.

 1. Shark Tank

Elevator -paikat voivat lisätä paljon painetta, mutta ne tekevät hauskaa myös tiiminrakennustoimintaa! Aja joukkue yksinkertaisesti eri ryhmiin ja määritä heille teema. Mitä typerempi teema, sitä hauskempaa se on. 

Teemat voivat olla yhtä typeriä kuin:

 • Suklaalla päällystetyt kengännauhat
 • Rei’illä varustetut oljet
 • Kynät näkymättömällä musteella

Teemat voivat olla täysin ristiriitaisia ​​toistensa kanssa. Sääntö on kuitenkin, että heidän on annettava kenttä ikään kuin se olisi todellinen asia! Tämä toiminta voi lisätä tiimisi jäsenten luovuutta ja kriittistä ajattelua.

Eri ryhmät voivat halutessaan luoda oman kannen, omistaa yhden puhujan tai liiketoiminta- / markkinointisuunnitelman. Anna heille vapaus soittaa heidän elämäänsä!

 

 1. Trivia Night

Ei, tämä aktiviteetti ei välttämättä tarkoita, että sinun on tehtävä tämä työajan jälkeen. Itse asiassa tämä voidaan tehdä milloin tahansa päivästä! Se on helppoa, hauskaa ja jännittävää! 

Keksi vain joukko satunnaisia ​​trivia-kysymyksiä, jotka pyörivät toimiston tai toimiston jäsenten ympärillä. Katso joukkueesi kilpailua saadaksesi niin monta asiaa koskevaa kysymystä oikein!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
www.neitsytniemenkartano.com