Neitsytniemen kartano: Usein kysytyt kysymykset

Jos oletpako, olet juuri oikeassa paikassa! Älä katso enää, koska Neitsytniemen kartanon toiminta pitää sinut autuuden tilassa. Kartanomme on täynnä monia yllätyksiä, joista varmasti nautitte. Meillä on upeita puutarhoja, buffet-annoksia ja muita aktiviteetteja, joita sinä ja rakkaasi rakastat. 

Odotamme aina innolla sekä uusien että vanhojen vieraiden palvelemista, minkä vuoksi olemme koonneet luettelon kysymyksistä, joita sinulle usein kysytään. Jos sinulla on huolenaiheita tai kysymyksiä, joita ei käsitellä alla, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja autamme mielellämme.

 

Usein kysytyt kysymykset

Oletko hotelli tai lomakeskus?

Kyllä, Neitsytniemen kartano on hieno hotelli ja ravintola, joka palvelee vieraita, jotka etsivät hiljaista paeta vilkkaasta kaupungista. Kartanomme sijaitsee rehevän puutarhan keskellä, jossa järjestämme häitä, seremonioita ja muita juhlia. 

Missä asut?

Olemme osoitteessa Neitsyt Nimekuja 12, 55400 Imatra, Suomi. 

Minkä tyyppistä ruokaa tarjoat ravintolassasi?

Palvelemme pääasiassa aitoa suomalaista ruokaa, mutta huippukokit tunnetaan myös taidoistaan ​​valmistaa mihin tahansa palettiin sopivia erityisiä reseptejä. Nauti laajasta valikoimasta valikkokohteita italiasta ranskaksi! Vieraamme palaavat aina lisää, vaikka he eivät olisikaan varanneet huonetta!

Voimmeko syödä ravintolassasi varaamatta huonetta?

Kyllä sinä voit! Jokainen vieras, joka haluaa maistaa upeita kulinaarisia herkkuja, on tervetullut syömään kanssamme! Olemme myös avoinna palvelemaan sisäänkäyntejä, mutta lähtö- ja saapumisajat ovat saatavuuden mukaan. Voit varata pöydän verkkosivustomme yhteystietojen ja varausportaalin kautta. 

Kuinka voimme varata huoneen?

Se on helppoa ja yksinkertaista! Voit soittaa meille puhelinpalvelumme kautta tai lähettää meille varauslomakkeen online-portaalin kautta. Kartanomme emäntä, rouva Kirsi Keskitalo, järjestää mielellään varauksesi sinulle. Vieraile ystävällisesti kotisivullamme saadaksesi lisätietoja. 

Mitkä ovat sinun palvelusi?

Meillä on kaikenlaisia ​​aktiviteetteja erityisesti vieraille, jotka haluavat viehättävän paeta vilkkaasta kaupungin elämästä. Ravintolamme päällä on saunoja ja kylpylöitä, jotka palvelevat kaiken ikäisiä asiakkaita. Nauti laajasta valikoimasta juomia ja cocktaileja baaristamme, joka sijaitsee yhdessä salistamme. 

Onko sinulla buffetaamiainen?

Kyllä, me teemme! Itse asiassa aamiainen on erikoisuutemme! Jos haluat, että ne toimitetaan vuoteeseesi, voimme tehdä sen pyynnöstä. Voimme myös valmistaa aamiaisen piknikkorin vieraille, jotka haluavat ruokailla puutarhassamme. Ilmoitathan henkilökunnalle etukäteen, jotta voimme valmistella sen ajoissa. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
www.neitsytniemenkartano.com