Neitsytniemenin kartano – ruokailupaikat

Ruoka on yksi tärkeimmistä asioista harkita, kun menee lomalle. Ei vain se välttämättömyys, mutta se on kaikkein miellyttävä kokemus tiedetään mies! Tässä muutamia parhaita ruokapaikkoja, kun nautit Neitsytniemen kartanovarauksista:

Kartano itse

Neitsytniemenin kartano ei ole vain majoituspaikka. Se on myös paikka virkistys- ja rentoutumiskäyttöön ja ruokaan! Kartanon ruokasalia ja keittiötä käytetään sekä kävelyvieraiden että kartanon vuokralaisten ravintolana. Voit tehdä varauksen muutamaan pöytiin tai koko saliin, jotta voit järjestää kokoontumisen vieraillesi ja perheellesi! Kartanon menu on teemalla klassisia suomalaisia ruokia. Kaikki ne ovat kotitekoisia rakkaudella ja hoidolla kokkeja!

Pikaruokaketjut

Jos etsit jotain tuttua ja helppotahtoista, imatralaiset ovat myös läsnä suosittujen franchising-alojen kanssa. Löydät McDonald’sin, Hesburgerin ja Seven Grillin Vuoksi-joen varrella! Voit myös tilata take-away-eja ja toimittaa ne kartanoon. 

Rosso

Ehkä olet innolla italialaisia ruokia? Tietenkin emme oleta, että etsit vain pizzaa ja pastaa. Rosso on tunnettu paikallinen ravintola, jossa yhdistyvät italialaiset ja suomalaiset ruoat. Se on paikallisten suosikki yli 30 vuotta sen perustamisesta! He palvelevat hämmästyttäviä pihvejä, salaatteja ja leipää aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi. Heillä on myös menu lapsille.

Le Biff, Holiday Club Saima

Jos haluat mehukkaita grillattuja pihvejä, niin ei ole paikkaa parempaan kuin Le Biff! He tarjoilevat joitakin juiciest pihvejä löydät Imatra! Ne päästivät pois aromi, joka voidaan tehdä vain hiili grilli! Niiden suolaisen lihan lisäksi voit myös nauttia hienosta viinivalikoimastaan. He sulkevat keittiön tuntia ennen ravintolaa, jotta he eivät voi toivottaa sinua tervetulleeksi, jos aiot saapua viime hetkellä. Soitat etukäteen varauksen tekeminen.

Restaurant À la carte Kastanja 

Jos fine dining on sellainen ympäristö haluat, niin anna meidän suositella Ravintola À la carte Kastanja! Heidän menunsa ja palvelunsa täyttävät vaativimmankin gourmetin! Se ei tarkoita, että paikka odottaa sinun käyttävän muodollista pukua ja käyttäytyvän parhaalla mahdollisella tavalla. Ruokasalin tunnelma on löyhä ja iloinen.

Suunnittele vierailusi Imatralle tänään

On tunnettu tosiasia, että Imatralla on joitakin Suomen kauneimmista näkymistä. Siellä voit olla lähellä luontoa, mutta sinun ei tarvitse uhrata nykymaailman mukavuutta. Imatralta löytyy aina hyvä ruokapaikka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
www.neitsytniemenkartano.com