Turistikohteet kohteessa Imatra

Nauti Neitsytniemen kartanovarauksista täysillä käymällä Imatran kauneimmista alueista! Olisi sääli, jos vain pysyt kartanossa tutustumatta ympäröivään maisemaan. Loppujen lopuksi mikä tekee kartano on maa, jossa se seisoi! Mene kartanon parvekkeelle ja katso horisonttiin! Voit jo nähdä kauniita vuoria ja metsiä vain kutsuen sinua seikkailuun! Tässä muutamia Imatran parhaista nähtävyyksistä:

Imatrankoski Koski

Katseesi imatran vesiputouksen kauniille hoppuvesille. Tasainen vesivirta kulkee padon läpi, mutta siitä tulee vahva puuska, joka näyttää siltä, että se leikkaa metsän läpi, kun ovet avataan. Tasainen virta tekee ympäristöstä kostean ja siksi elämä on niin rehevä sen ympärillä. Se tekee hämmästyttävä tausta perheen kuvan tai pääpaino maisemakuva.

Imatran kulttuurikeskus

Jos olet kiinnostuneempi kulttuurista ja historiasta, haluaisit tutustua Imatran kulttuurikeskukseen. Tämä kaunis moderni arkkitehtuuri on taidegalleria. Voit nauttia lukuisista näytöistä jokaisessa kammiossa tai nähdä Kaleva-hallin konsertteja tai muita tapahtumia. Ympäristö on myös ihana maisema, joka molemmat toivottaa sinut tervetulleeksi saapuessasi tai jättää hyvästit, kun olet valmis lähtemään. 

Kolmen ristin kirkko

Rakennuksista puheen ollen, Kaukopäästä löytyy Kolmen ristin kirkko. Kuuluisan suomalaisen arkkitehdin Alvar Aallon sanotaan olevan omaperäisin design. Se on luterilainen kirkko, jossa on kolme valkoista ristiä alttarilla. Se on myös kolme salia, jotka voidaan jakaa liukuseinät. Kaikki nämä ovat avoinna yleisölle palvonnan päivinä. Tavallisina päivinä vain päähallit ovat avoinna, kun taas kahta muuta käytetään seurakunnan rituaaleihin.

Kruununpuisto Park

Kruununpuisto ei ole tyypillinen selvitys, jossa on useita värikkäitä puita, jotka ympäröivät kävelytietä, eikä sillä ole järveä keskellä. Sen sijaan se on kaunis muodostumista kiviä lähellä Vuoksi-joen. Jos tarkastellaan tietyistä näkökulmista, koko puisto näyttää halkeama, mutta se on silti turvallista tutkia niin älä huoli. Maa on vakaa ja joen virta ei ole vahva. On kuitenkin paikkoja, joissa et saa olla niin ota huomioon alueen esteet.

Nauti näkymästä kartanosta

Tutustuminen on suositeltavaa, mutta sinun ei tarvitse jättää kartanon mukavuutta, jos et halua. Loppujen lopuksi olet vuokrata paikka. Voit vapaasti nauttia kartanosta ja sen näkymistä järvelle ja metsään. Ehkä haluat rauhallisen elämän pois tuntemattomilta ja Neitsytniemen varmasti antaa rentouttavan tunnelman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
www.neitsytniemenkartano.com