Muut palvelut

HUONEHINNAT 1.6.-31.8.

1 hh /yö                   80,-

2 hh /yö                   105,-

3 hh /yö                   130,-

Lisävuode /yö          30,-

– – – – – – –
HUONEHINNAT 1.9.-31.5.

1 hh /yö                   75,-

2 hh /yö                   95,-

3 hh /yö                   120,-

Lisävuode /yö          25,-

Lataa tästä tilausehdot.pdf

Runsas aamiainen 10,- /hlö
– lapset alle 12v. puoleen hintaan

Kartanon sauna lämmitetään tilauksesta max. 10 henkilön ryhmille

100 euroa / 3 tuntia
( sis. pyyhkeet ja pesuaineet )

—–

Pihasauna ja kylpytynnyri yhteishintaan 250,- / 3 tuntia ( max 10 henkilöä)
omat pyyhkeet

– – – – – –

Kartanon yrittäjä on Kirsi Keskitalo, jolla on vahva kokemus ravintola-, hotelli-, matkailualalta sekä viime vuosina kauppakeskusten avaamisesta ja johtamisesta eri puolilla Suomea.

Neitsytniemen Kartanolla on hyvät tilat järjestää mm. kokouksia, pikkujouluja, tai vaikkapa ihan elokuva- tai karaokeiltoja, Kartanolla on filmihuoneessa laadukas Epsonin laajakuvavideotykki 720p tarkkuudella.

Kirsin yritys MarkkinointiKikka Oy tuottaa myös ohjelmapalveluja, markkinointipalveluja sekä kaupallista konsultointia.

Yhteystiedot:
markkinointikikka@gmail.com tai kirsi.keskitalo@neitsytniemenkartano.com
puh: 040 159 1911

Netsytniemen kartanohinnat huomioivat asiakkaan tarpeet ja toiveet. He voivat käyttää kaikkia kartanon osia, joita he haluavat, ja maksavat vain näiden osien käytöstä. Kartanon kaikki huoneet on jaettu erillisiin huoneisiin. Jokaisella on hinta perustuu siihen, millainen huone se on ja kuinka kauan asiakas on oleskelevat.

Rakennuksessa on myös sauna ja ravintola. Kaikki nämä voidaan majoittaa perheen tai osapuolen. Neitsytneim Manor on ihana paikka juhlia perheperinteitä tai lupaava tapahtumia, kuten häitä ja merkkipäiviä. Se on myös hyvä paikka juhlia uskonnollisia vaiheita, kuten ehtoollista ja kasteita.

Huoneen hinnat

Kartanossa on kolmenlaisia huoneita. Jokainen tukee eri määrä ihmisiä perustuu sänky saatavilla. Ensimmäisessä tyypissä on yhden hengen vuode vain yhdelle henkilölle. Toisenlainen huone tukee kahta henkilöä, joissa on joko kaksi yhden hengen vuodetta tai yksi queen-size-vuode. Kolmas huone on kolmelle hengelle per yö.

Hinta per yö riippuu siitä, kuinka kauan aiot oleskella. Yöpyminen yli yhden yön ajan alentaa yhden hengen huoneiden normaalia hintaa 5 € per yö, kun taas kahden ja kolmen hengen huoneet laskevat 10 eurolla.

tai 25 tyyppiä Hinta per yö Hinta per yö
Yhden hengen vuode €80 €75
Parivuode tai 2 erillistä vuodetta €105 €95
3-Henki €130 €120

Voit vuokrata lisävuoteen 30 € per yö jokaisesta ylimääräisestä jäsenestä, jonka kanssa haluat jakaa huoneen. Jos oleskelusi on useampi kuin yksi yö, hinta vähennetään 25 € per yö. Tämä lisävuode on yksinkertainen patja, jossa ei ole sängynrunkoa. Voit vapaasti maksimoida tilaa huoneen, jos haluat. Tämä sopii erinomaisesti perhelomille, joissa on useita serkkuja tai matkailijoille, jotka haluavat säästää rahaa.

Aamiainen Service

Et saa käyttää kartanon keittiötä etkä voi vuokrata sitä kuten muut kartanon tilat. Ruokasalissa on ravintola, jossa on oma henkilökunta, kuten palvelimia ja kokkeja. Ravintolassa tarjoillaan buffetaamiainen. Valikoimaa muutetaan joka päivä, mutta valintojen joukossa on aina piirakkaa, munaa ja ruisleipää. 

  • Runsas aamiainen on 10 € per henkilö.
  • Hinta laskee puoleen alle 12-vuotiaille lapsille.

Kartanon sauna 

Kartanon sauna on suljettu koko päivän, kunnes se on määrätty lämmitettäväksi. Osapuoli, joka haluaa käyttää sitä on maksettava sen tuntihinta. Huone voi tukea enintään 10 henkilöä, mutta hintaa ei muuteta puolueille, joissa on vähemmän jäseniä. Vaikka se on yksi henkilö vuokraa sauna, he on maksettava koko huoneen palvelu kestää kolme tuntia.

  • Kartanon saunahinta on 100 € per 3 tuntia. Vain 10 henkilöä on sallittu. 
  • Huoneen jakaminen ja laskun jakaminen tuntemattomien kanssa on sallittua.
  • Hintaan sisältyy pyyhkeet ja kylpytuotteet, jotka henkilökunta tarjoaa.

Pihasauna ja poreallas

Kartanon pihalla on pihasauna ja poreallasyhdistelmä. Molemmilla on sama käyttöasteraja kuin kartanon saunassa. Samanlainen kuin entinen laitos, voit jakaa tilaa ja jakaa laskun muiden osapuolten kanssa vähentää kuluja. Ainoa ero on, että sinun täytyy tarjota kylpytuotteita ja pyyhkeitä.

  • Pihasauna ja kylpytynnyrin määrä ovat 250 €/3 tuntia. Vain 10 henkilöä on sallittu.
  • Järjestelyn jakaminen muiden osapuolten kanssa on sallittua.
  • Hinnat eivät sisällä pyyhkeitä ja kylpytuotteita.

Kartano kokoontumisten isäntänä

Koko kartano on yhden osapuolen majoituspaikassa. Tämä sisältää kaikki huoneet, yhteiset huoneet, tapahtumahallit ja pihatilat. Hinnoista keskustellaan kartanon omistajan Kirsi Keskitalon kanssa. Asiakkaan on annettava selitys siitä, että hän haluaa vuokrata koko kiinteistön ja kuinka kauan.

Tapahtumahuoneita voi myös vuokrata vain virkistyskäyttöön. Kartano on täydellinen paikka monenlaisille kokoontumisille. Tämä sisältää joulujuhlat tai yritystapahtumat. Se on myös ihanteellinen sukukokouksiin. Jos haluat juoda alkoholia, älä tuo tuotteitasi. Kartano tarjoaa alkoholia vieraille ja asiakkaille, ja valmistaudumme aina suuriin juhliin. 

Kartanon tapahtumasaleissa ja huoneissa on laadukas Epson-laajakuvanäyttö 4k-resoluutiolla. Se on varustettu päivitetyllä karaokekoneella rave- ja laulujuhliin.

Neitsytniemen kartanon säännöt ja ehdot

Neitsytniemen kartano on hotelli- ja ravintola-alan yritys. Aivan kuten muillakin yrityksillä, meillä on ehdot, joita sekä henkilökunnan että vieraiden on noudatettava. Nämä ovat suojauksia molemmille osapuolille. Alla olevat kuvaukset ovat vain yksinkertaistettuja versioita. Pyydä henkilökunnalta yksityiskohtainen kopio.

1) Tilausvahvistus

Neitsytniemen kartano vahvistaa asiakkaalle, että varaus on vahvistettu vasta ennakkovarausmaksun maksamisen jälkeen. Asiakkaan ja kartanon sovittuna päivänä veloitetaan varausmaksu viikonloppuisin.

2) Varauksen peruuttaminen

Kartanon varaus on mahdollista peruuttaa. Voit peruuttaa koko neitsytneimin kartanon oleskelun tai peruuttaa varauksesi tietyt osat. Peruuttamisen ehdot riippuvat kuitenkin siitä, mitkä tilat tai palvelut on varattu.

  1. Asiakkaan on ilmoitettava kartanolle 30 päivän kuluessa ennen majoituksen alkamista, jos hän on sisällyttänyt kokonaisia alueita. Tähän kuuluu koko ravintolatila, kokoontumishallit ja yksityiset huoneet.
  2. Asiakkaan on ilmoitettava kartanolle vähintään 14 päivän kuluessa ennen majoituksen alkamista, jos hän on varannut paikan alueella. Hintaan sisältyy pöytä ravintolassa tai paikka saunassa. Tämä ehto koskee myös varattuja palveluja. Tässä tilanteessa kartanolla on oikeus veloittaa peruutusmaksuista.

Asiakas voi selittää, miksi hänen on peruutettava varauksensa. Pakottava syy oikeuttaa asiakkaaseen oikeuden siirtää varauksia tai siirtää maksunsa kartanon muihin tiloihin.

3) Muutokset ateriavarauksissa

Jos asiakas on tilannut ateriavarauksen, hänellä on mahdollisuus ilmoittaa asiasta kartanoon vähintään 14 päivää etukäteen tehdä muutoksia järjestelyyn. Näihin muutoksiin voi sisältyä niiden ihmisten määrä, jotka syövät tapahtuman aikana tai millaisia ruokia tulisi tarjoilla. Asiakas voi silti pyytää muutoksia vähintään 4 päivää ennen tapahtumaa, mutta maksu on 10% lopullisesta hinnasta. 

4) Hinnanmuutokset

Alkoholijuomat ovat alttiita hinnanmuutoksille. Koska asiakkaat saavat ottaa vain Neitsytniemen kartanossa tarjoiltavan alkoholin, henkilökunnan vastuulla on ilmoittaa asiakkaille juomien arvon noususta tai laskusta. 

Ruoka, tilat ja palvelut ovat myös alttiita hinnanmuutoksille. Tämä johtuu maan talouden muutoksista. Pidämme ne kuitenkin samassa hinnassa, jos uskomme, että tarjonta ja kysyntä palautuvat normaaliksi ajan mittaan.

5) Maksuehdot

Neitsytniemen kartanon maksuehtoja ei ole vahvistettu. Siitä keskustellaan kartanon agentissa ja asiakkaissa. Ensisijainen tavoite on asiakkaiden mukavuus, mutta vaihtoehdot rajoittuvat siihen, mitä kartano tukee. Tämä kysymys vaikuttaa myös varausten peruuttamiseen, jos varaat ennakkovarausvarausvaraus.

Tilausten, kuten aterioiden ja lisäpalvelujen, maksaminen maksetaan käteisellä tai pankkikortilla asiakkaan oleskelun jälkeen. Laskutus on vaihtoehtoinen maksutapa tälle tapahtumalle. Odotusaika on 7 päivää siitä päivästä, kun seurueesi kuittaa ulos. Laskutusmaksu on 5 €/juhla.

6) Vastuu

Asiakas vastaa kartanon tiloissa aiheutuneista vahingoista. Syylliset ovat suoraan vastuussa vahingoista, jos tapahtuma on todistamassa henkilökunta. Jos todistajia ei ole, vahingonkorvauksista vastuussa oleva henkilö on henkilö, joka vuokrasi sen tuolloin. Tämä tarkoittaa, että vieraan huoneen sisällä havaitut vahingot veloitetaan tilan edelliseltä asukkaalta. Sama koskee virkistystilojen ja saunojen vaurioita.

7) Ei ulkopuolista juomaa sallittu

Asiakkaat eivät saa tuoda ja juoda alkoholia kartanon läheisyydessä, jos lähde on ulkopuolelta. Hävitä ne tai juo ne ennen kuin astut tiloihin. Kartanossa on ravintola, jossa tarjoillaan viinaa ja olutta. Ole hyvä ja osta juomat sieltä.

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
www.neitsytniemenkartano.com