Tilaisuudet

Esimerkkejä menuvaihtoehdoistamme:
– – – – –
Kartanon menu

Paroni Nottbeckin kala-alkupala:
Ruisleipää
Graavilohta
Punasipulihilloketta
Smetanaa

Porsaanfilettä
Portviinikastiketta
Uunijuureksia, kermaperunaa

Vadelma-Marianne hyytelöä

33,50 euroa / hlö

 

– – – – –

Paronin menu

Paronin savuporokeitto

Leipää

Neitsytniemen lohta
Punajuurikastiketta
Yrttiperunakakkua
Hunajaporkkanaa

Lakkatuorejuustokakku ja kahvi

35.50 euroa / hlö

 

Kartanon alakerran saleissa on täydet A-oikeudet.

Pöytävaraukset ja tilaukset viimeistään 3 arkipäivää ennen tilaisuuden alkua.

Tervetuloa!

Saunatilat tilauksesta max. 10 henkilön ryhmille

100 euroa / 3 tuntia

( sis. pyyhkeen ja pesuaineet )

— — — —

Neitsytniemen kartano toimii tilausravintolana sekä tilaushotellina.

Neitsytniemen kartano on upea ja ihanteellinen paikka viettä perhejuhlia, kuten häitä, vuosipäiviä, rippijuhlia, ristiäisiä ym.

Neitsytniemen ruokakulttuuri

Ennen ensimmäistä maailmansotaa Imatralla oli kaikkein monipuolisin ruokakulttuuri, mitä Suomessa on koskaan ollut. Vuoksenlaaksossa vaikuttivat pietarilainen, ranskalainen ja venäläinen keittiö sekä suomalaisten kartanoiden ja huviloiden pohjoismaalainen keittiö. Lisäksi Vuoksella kalastivat englantilaiset lordit, jotka toivat mukanaan englantilaisia ruokia. Ja sitten oli vielä tavallinen kansa, joka söi perinneruokiaan.

Nyt tämä ruokakulttuuri on herätetty henkiin uudelleen Neitsytniemessä. Neitsytniemen korkeatasoinen keittiö ja korkeat upeat salit, iso terassi ja ammattitaitoinen henkilökunta toivottavat asiakkaat tervetulleiksi yhteen Etelä-Karjalan upeimmista kartanoista.

Tule Neitsytniemenin kartanoon Imatralle. Kartano sijaitsee Vuoksi-joen rannalla, kauniissa vesistössä, joka ulottuu jopa 162 km pitkäksi. Kartanossa on suuri sisustus, tilavat huoneet ja avoin piha ulkona. Neitsytniemenin kartano on suunniteltu hotelliksi, jossa asiakkaat voivat majoittaa huoneita useita öitä, mutta voi myös vuokrata koko paikan tapahtumien järjestämiseen. Nämä ovat tapahtumia, joita voimme auttaa sinua järjestämään:

Yritystapahtumien

Tiimikemia yrityskollegoiden ja työtovereiden välillä on välttämätöntä paremman tulevaisuuden rakentamiseksi. Yritystapahtumien tavoitteena on lisätä yhtiön kansan moraalia lupauksilla suunnitellusta tulevaisuudesta. Se on myös loistava tilaisuus palkita työntekijöitä heidän kovasta työstään antamalla heille hauskaa lupaavassa ympäristössä esimiestensä kanssa.

Jos tarvitset järjestäjän yritystapahtumiin, voimme auttaa sinua. Voimme auttaa suunnittelemaan tapahtuman pelkkinä konsulteina tai voit antaa meidän ottaa projektin haltuun, jotta voit yksinkertaisesti nauttia tapahtumasta! 

Tässä ovat yritystapahtumien tyypit, joiden avulla voimme järjestää:

 • Vuosittaiset kokoukset
 • Koulutustilaisuudet ja tiiminrakennustapahtumat
 • Yritysten retriitit ja johdon kokoukset
 • Työpäiväpäivät ja eläkejuhlat
 • Loma-juhlat
 • Galat
 • Varainkeräykset
 • Happy Tuntia

Häät

Ehkä tärkein tapahtuma kenenkään elämä on häät. Tämä on erityinen päivä, joka virallisesti sinetöi rakkauden pariskuntien ja heidän perheidensä siteen. Sisällä mme kalusteet ovat jo saaneet innoituksensa viktoriaaninen ympäristö, joka sopii erinomaisesti tyylikkääseen ja siro tunnelma. Kartanon sisustuksen suunnittelu voidaan sisustaa uudelleen, jotta voidaan ottaa käyttöön mitä tahansa teemoja. Jos asiakas haluaa toisen teeman, niin olemme enemmän kuin mielellämme velvoittaa.

Sen lisäksi sisätilat, ulkopuolella kartano on myös täydellinen puitteet satu-teemalla photoshoot. Läheiset metsät ovat kelttiläisen tarun tunnelmaa. Vuoksi-joen hoppuvirta tarjoaa myös erinomaisen taustan tehokkaalle valokuvalle.

Kartano itsessään toimii myös upeana taustana perheelle. Etupuolella on laaja runko ja symmetrinen muotoilu palvelemaan ihanasti täydentämään suurta perheen hymyilevää side-by-side. Sinipäällysteiset seinät ovat myös tarpeeksi kevyitä, jotta vältetään huomion varastaminen morsiamelta ja sulhasesta, jotka ovat pukeutuneet valkoisiin.

Muut tapahtumat 

Kartanon joustavuus ei rajoitu vain yritystapahtumiin ja häihin. Olemme täysin varustettu juhlimaan seuraavia:

 • Morsiamen suihkut
 • Baari ja Bat Mitzvah
 • Syntymäpäivä ja merkkipäivät
 • Asteikko
 • Kokoukset
 • Harjoitusillalliset
 • Eläke osapuolet
 • Urheilu Juhlat

Joka päivä voi olla erityinen päivä kaikille ja kartano on avoinna kaikille ehdotuksille. Neitsytniemenin kartanotapahtumat voivat olla mistä tahansa kulttuurista, kun Suomi avautuu monikulttuurisuuteen.

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
www.neitsytniemenkartano.com