Yhteystiedot

Näytä suurempi kartta tai Katso ajo-ohje

Neitsytniemenkuja 12
55400 IMATRA
puh: 040 159 1911

Kartanoemäntä: Kirsi Keskitalo
kirsi.keskitalo@neitsytniemenkartano.com, puh: 040 159 1911

Voit vapaasti soittaa meille milloin tahansa. Voit soittaa varauksen asettamiseen tai vain esittää kysymyksiä. Olemme avoimia viestintään kahdella eri tavalla: puhelulla ja sähköpostitse. Tavoita meidät seuraavilla tavoilla:

Osoite: Neitsytniemenkuja 12, 55400 Imatra

Puhelin: +35840 159 1911

 

Nietsyniemenin kartanon varauksia hallinnoi Kirsi Keskitalo. Hänellä on vahva tausta ravintola-, hotelli- ja matkailuteollisuudessa sekä kauppakeskusten johtaminen eri puolilla Suomea. Hän on se, joka auttaa sinua, jos päätät soittaa tai lähettää sähköpostia. Ilmoita hänelle, jos aiot vierailla tapahtumapaikalla, jotta voimme järjestää kokouksen ja kiertueen ympäri kartanoa. Kirsin yritys MarkkinointiKikka Oyy tarjoaa myös tapahtumapalveluja, markkinointisuunnitelmia ja yrityskonsultointia.

Usein kysytyt kysymykset

Olemme aiemmin viihdyttäneet useita kysymyksiä, joihin meidän pitäisi mielestämme käsitellä tulevia asiakkaita. Katso alla olevat aiheet ennen kuin soitat lyhentää aikaa kulutetaan vaihtoa. Tämän tarkoituksena on myös selventää muutamia ajatuksia, jotta te ja jäsen Kirsi voitte välttää sekaannukset.

  1. Kuinka paljon ennakkovarausmaksu maksaa?

Ennakkovarausmaksu riippuu siitä, mitä aiot varata. Kokonaishintaan sisältyy varatut tilat ja kuinka kauan. 

  1. Mitä voin varata?

Tarjoamme kolmenlaisia makuuhuoneita, jotka on eriytetty vuodelukujen määrällä. Meillä on tapahtumasaleja ja vapaa-ajan huoneita erilaisia kokoontumisia varten. Kartanossa on sauna sisätiloissa ja toinen pihalla lähellä poreallasta. Kartanoravintolassa on myös mahdollista varata tilaa tai varata koko tila juhliisi.

  1. Mitä vaihtoehtoja on maksaa ennakkovarauksesta?

Ennakkovarausmaksu on maksettava vain viikonloppuisin. Vaihtoehtosi sisältää rahansiirron ja laskutuksen, jos et aio vierailla tapahtumapaikassa. Jos aiot tavata Neiti Kirsin, voit luovuttaa maksun käteisellä tai veloituksella ilman lisäkustannuksia.

  1. Onko vierailuni jälkeen erillistä laskua?

Kyllä. Saunan ja porealtaan käytöstä veloitetaan tunti. Voit myös asettaa ravintolalaskusi annettavaksi loman päätteeksi tai jokaisen aterian jälkeen. 

  1. Voinko peruuttaa varaukseni?

Kyllä, mutta vain 50 % ennakkovarauksestasi palautetaan. 

  1. Voinko muuttaa varauksiani?

Kyllä, mutta mitään ennakkovarausmaksua ei palauteta. Sinulla on oikeus muuttaa oleskelusi kestoa tai muuttaa sen kestoa. Voit myös muuttaa varaustiloja, mutta vain, jos annat vakuuttavan selityksen siitä, miksi muutoksia tarvitaan.

  1. Onko mahdollista vuokrata koko kartano, piha mukaan lukien?

Kyllä! Jos teet niin, kaikki pohjakerroksessa saatavilla olevat alkoholijuomat ovat maksuttomia!

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
www.neitsytniemenkartano.com